Ankete

Ankete

ANKETE revije CITROEN BILTEN

 Pri reviji Citroen Bilten smo od nekdaj z anketami preverjali to, kaj mislite o našem delu in o reviji. Že v prvem letu izdaje smo pripravili anketo in s tem nadaljevali. anketa je bila priložena reviji in vsako izpolnjeno anketo , ki smo dobili vrnjeno smo obravnavali zelo resno. Odkar smo pred leti najeli tudi gostovanje na internetu, in še vedno iščemo primerno aplikacijo da bomo ankete delali tudi sami. No in ravno nekje sredi teh razmišlja naletimo na brezplačne aplikacije na internetu, ki omogočajo da testno napraviš sam svojo anketo. Seveda je pač zadeva ker je brezplačna in free omejena tako da se bo pač treba na to navaditi in ankete prilagoditi temu. Vsaj dokler bomo na tej široki info cesti našli dovolj takih programov jih na svoj server ne bomo postavljali.

PRVA ANKETA: 
  Prva anketa je bila narejena v 30 minutah, bol za šalo kot za res. Namen je bil zgolj preizkusit ta progam na internetu in pa seveda temu, da smo se zopet lahko predstavili naše strani na slovenskih internet iskalnikih. (matkurja itd..)
  Večina tistih, ki ste anketo izpolnili ste sami videli, da anketa ni namenjena nobenim konkretnim stvarem in kot taka tudi nima nobene vrednosti glede pridobljenih podatkov. Njen namen je bil le reklamni. Odziv nas je presenetil in večina bila mnenja, da Citroen Bilten premalo reklamiramo, torej je bil reklamni namen dosežen. 

  Vsi, ki še niste izpolnili naše ankete, oz če bi to radi storili še enkrat, bi si anketo radi samo ogledali to lahko storite tukaj:

UVOD: (v prvo anketo- povzetek):
:  ” Svoje mnenje v anketi lahko še naprej pustite na našem forumu 
Zaradi tega bomo sedaj kaj podobnega večkrat pripravili. Rezultate, vaše komentarje pa bomo redno objavljali na naših straneh: http://www.citroenbilten.com in vas o tem tudi obvestili. 
Torej v tej prvi anketi, bi radi dobili nekaj splošnih podatkov  kar nam bi pomagalo, da bi naša revija v prihodnje dobila večjo podpro in prepoznavnost. Torej zanima nas vaše poznavanje Citroëna in revije Citroën Bilten.


DRUGA ANKETA: 
  V uredništvu komaj čakamo, da bomo imeli dovolj naročil in vsaj kakšen plačan oglas, da bi pokrili stroške in da štartamo z pripravo naših naslednjih številk. Torej naslenjsa anketa bo namnejnea vsem našim naročnikom in vas bomo poprosili, da ocenite vsak tisakn list naše revije posebej in o tem poveste svoje mnenje.

Arhiv revije Citroen Bilten

Bi radi tudi vi naredili svojo anketo, oziroma za pregled rezultatev naših anket, uporabite link zgoraj. Potrebna prijava oz. prijavno ime in geslo.